Sokat hallom mostanában ezt a mondatot munkatársak szájából, hogy elfogyott a listájuk, nincs kit megkeressenek. Gyerekek ilyen nincs!

Az egész világ a névlistád, soha nem tud elfogyni!

Mit tudsz ebben a helyzetben csinálni? Te mit javasolsz?

Több megoldás van erre.

Visszanyúlás a régi munkatársakhoz, vásárlókhoz.
Ajánlás kérés!

Ismerkedj, építs új kapcsolatokat!

Az egyik legfontosabb tevékenységünk ebben a fajta vállalkozásban, hogy folyamatosan ismerkedjünk, kapcsolatot építsünk.

Itt a nyár, ekkor a legkönnyebb. Mindenki kint van a szabadban.

Menj le a strandra ismerkedni. Az a legjobb az egészben, hogy közben még jól is érzed magad. Járj el strandokra, wellnessbe!
Kezdj el sportolni. Járj le edzőterembe, fitneszterembe. Ide olyan emberek járnak, akik vigyáznak az egészségükre. Nagyon jó piac számunkra.
Amennyiben már jársz ilyen helyekre, és már ott ismersz mindenkit, menj el másik edzőterembe! Akár többe is. Ott megint találsz több új lehetséges jelöltet.

Járj el helyi klubokba, rendezvényekre.
Amennyiben tömegközlekedéssel jársz a munkahelyre, változtass útirányt. Menj más útvonalon!
A lényeg, hogy próbálj folyamatosan új emberek közé kerülni. Millió és millió lehetőség van ismerkedésre, csak akarni kell. Ezt lehet élvezettel, jó kedvvel is csinálni. Ezt is felfoghatod egy jó kis játéknak.
Van akinek ez könnyen megy, van akinek egy kicsit nehezebben. Én személy szerint ezt élvezem, soha nem volt gondom az ismerkedéssel. 😅

Mindig mondom is a feleségemnek, hogy megyek dolgozni a wellnessbe! És tényleg!

Ami nagyon fontos tanács!

Amikor új helyre kerülsz, ne rohanj le egyből mindenkit!
Először csak ismerkedj! Eltarthat akár több hónapig is, amíg kialakul a bizalom az új ismeretségeiddel. Amennyiben megkérdezik mivel foglalkozol, természetesen áruld el, de ne légy tolakodó, erőszakos.
Majd látod, hogy reagálnak rá. Van aki azonnal rácsap a témára, de a többség nem fog azonnal a nyakadba ugrani. Amennyiben kellő türelemmel kialakítasz velük egy jó kapcsolatot idővel érdeklődni fognak a lehetőséged és a terméked iránt. Légy türelemmel!

Mivel ez egy folyamatos tevékenység, folyamatosan felültetsz valakit a futószalagra, előbb utóbb mindig lesz akivel tudsz tárgyalni.

A lényeg hogy folyamatosan ismerkedj!

Próbáld ezt játékosan tenni! 😉